Digital Studion

Digital kittens AB

Jag har ju varit borta från webben ett tag men nu är äntligen Digital kittens AB igång och sakta men säkert börjar det fungera.

 

Jag hopaas jag får lite tid över nu att gå in i ateljén och jobba igen. Kanske lite tid till min försummade websajt också.

Skall som ett experiment försöka använda min iPad i stället. Min notebook var ju en stor del av allt mitt arbete. Skall bli intressant att se om det går att ersätta den med en platta i stället. Apparna är ju lite väl enkla för att använda men det kan kanske gå. Posted from my iPhone using Joomla Admin Mobile!

Om Anna

Kort info

Efter konstskolan och måleriet började jag alltmer röra mig mot det digitala och virtuella. Många år där jag skapade i virtuella världar som Second life och Opensim. Internet och många, många web projekt. 

 

Jag började skapa på datorer innan det fanns PC Min första dator var en Lambda, sen kom Commodore 64 och Amiga. Konst projekt med programmering som bakgrun

d. Bild, ljud och software. Lite video men jag tyckte redan då att video kändes föråldrat.

 

Jag har fortsat att jobba med teknologin som en bas för olika projekt. Ett sökande för att finna den digitala konstens möjligheter.

Jag startade som fotograf för 35 år sedan för att gå vidare med mediautbildning och så småningom konstskola. Många år bakom datorer och massor med editiering av bilder.

 

I dag gör jag fortfarande kreativt arbete och trivs bra med det. Massor med digital och grafisk design, illustrationer och foto.

 

Jag skriver en del program till virtuella världar och spel och kör mina egna linux servrar. Jag experimenterar också med alternativa världar med min Oculus rift. Och är både en virtuell pilot och kontroller på IVAO och Vatsim nätverken för Flight simulator.

 

Välkommen till mina sidor.

 

2worlds2go.com feed

2worlds2go

21 May 2019

Content for virtual worlds and simulation.
 • 1920s Berlin project

  Visited the project and i dressed to fit in. As i am a builder myself i always like visiting a nice well built sim.

  As a virtual photographer it is also nice to be able to take some  pictures. An well spent day in SL.

 • Sorry about the downloads

  We often do not send out any messages but after a platform change we have noticed that the downloads looked as they where working but did not. Nobody got the files they asked for. So if you have tried to download the last months?

  We have now made the changes as needed and downloads work again.

  Welcome to download the files. We have nulled out your requests. So you can download again.

  Web team.

 • Slow day @ the office.

  The heat gone in the building so no reason to work. Decided to take a WOW day. Set up on the new game computer and finally got the quest with the selfie camera. Everything worked fine. And i am doing many more selfies now,

  Tech have fixed the heat now so back to work.

Art space Magazine

Art space Magazine

21 May 2019

Content for virtual worlds and simulation.

Breadcrumbs

Digital artlife

Digital art life

21 May 2019

The work of painter, photographer and digital artist Anna Lorentzson.