Digitalt konstliv

Anna Lorentzson art and design

Måste skriva något.

Det såg mörkt ut. Skogen mötte natten halvägs och skuggorna var oegenomträngliga,djupa.

 

Inte mycket rörde sig i den svala  brisen.

 

Min väg gick igenom mörkret och jag var ganska säker på att utanför skogens kant var en sjö med klart vatten. Problemet var att ta sig dit.

 

Jag tog ett första steg på mossan vid kanten av resten av mitt liv.

Web works snart klart

Det skall bli väldigt skönt att alla websajter är uppdaterade och fungerar. Nu när sommaren kommer vill man sitta och jobba med annat i ateljén och trädgården.

 

Pheww. Det här var ett stort jobb.

Konstliv

Mitt konstnärskap började på allvar för 25 år sedan då fick jag äntligen gå på konstskola och stångas med liksinnade. Det var utan tvekan de lyckligaste åren i mitt liv. Att få skapa fritt utan samhällets hårda krav på prestation.

 

Efter konstskolan började jag måla och ställa ut men kraven på att skapa något hållbart fick mig att vilja göra något annat. och helt ärligt det var ingen som gillade mitt måleri. En konstklubb sa till och med rakt ut "Gör aldrig en sådan här utställning igen".

 

 

Nåja det finns ju alltid vägar att gå så konsten fick stå i bakgrunden ett tag medan jag återhämtade mig och gjorde annat. Men så småningom kommer alltid viljan att skapa tillbaks. Tränger sig på i livet. Jag ängnade mig åt att vara frilans medan jag funderade på mitt konstnärskap.

 

Det har varit en lång väg att gå.Jag ser tillbaks och framåt.Läser och förbereder mig på nästa fas i livet.

 

 

Vägen ligger öppen arbetet fortsätter.

Breadcrumbs

On Google +

Digitalt konstliv feed

Feed Entries